.

Canvi de casa

May 26

És complicat canviar de casa i més si ho fas amb presses, però hem tingut la oportunitat i ho haviem d'aprofitar!. Les mudances són pesades i llargues, i això que no hem mogut els mobles de lloc: vinga a carretejar caixes amunt i avall, etiquetant i encintant una darrera l'altre.

Finalment ha quedat el pis buit. Fa una mica de llastimeta, però ho contrarresten els ànims i les ganes del nou projecte que començarà aviat!

On es en Matt?

May 13

Mireu-vos el video d'en Matt i despres ens dieu altra vegada que estem bojos!

Interconnectats!

May 01

Amb l'afany de facilitar les notícies als navegants, hem incorporat un visor de twits, posts de Tumblr i imatges de Flickr. Això combinat amb Foursquare i molt aviat TOW permetrà tenir més o menys actualitzada la informació de la nostra posició.

 

Doncs som l’Esteve i la Vane, que als nostres 32 anys, quasi 33, hem decidit donar un tomb a la nostra vida, perquè som joves i sobretot ens sentim molt joves!!!! Hem fet moltes coses, sobre tot ens considerem emprenedors i ara després de tant temps portant una empresa (o alguna més) necessitem regenerar forces i viure el nostre somni, viatjar i gaudir del món.