.

Habemus Visa!!!

Jul 19

L'excusa perfecte per passar un cap de setmana a Madrid, encara que sigui dimarts i dimecres. Després de concertar cita fa més d'un mes i de preparar un munt de paperassa, hem anat a Madrid a veure si la gent dels Estats Units ens volia deixar entrar al seu país. Una mica de cua i una estona d'esperar, però la temuda entrevista ha durat 4 escassos minuts. En resum... ens han demanat si teniem $$$ per estar 6 mesos de turistes als Estats Units... i un cop explicat ens han concedit el visat!.

Hem aprofitat per fer una volta per Madrid i menjar Callos, Bocata Calamares i altres tapixuelas, així com per fer una visita llampec al Prado i una no tant llampec a al Reina Sofia.

Conclusió: a Madrid al juliol fa una calor que rebenta els caps dels gossos!

Per anar fent Boca

Jul 13

Avui en Sergi m'ha sorprés gratament amb aquestes 4 cerveses per anar fent boca... dues Quilmes argentines i deus cerveses japoneses. "Perquè t'hi vagis acostumant", m'ha dit i així ho hem fet. Ja les tinc a la nevera per provar-les el cap de setmana!

Compte enrera

Jul 03

Ja tenim els bitllets i aixó no ho para ni Deu!!! El dia 18 de Septembre sortim direcció Buenos Aires, aquest és l'inici de la nostra ruta, i sincerament no us podem explicar gaire més perque ni nosaltres mateixos ho sabem....
Mica en mica anem tancant temes. Cada vegada queden menys preparatius. Estem molt enfeinats perque sembla que tot es vol resoldre a ultima hora pero ens en sortirem.

Doncs som l’Esteve i la Vane, que als nostres 32 anys, quasi 33, hem decidit donar un tomb a la nostra vida, perquè som joves i sobretot ens sentim molt joves!!!! Hem fet moltes coses, sobre tot ens considerem emprenedors i ara després de tant temps portant una empresa (o alguna més) necessitem regenerar forces i viure el nostre somni, viatjar i gaudir del món.