.

VIT's World Tour

Ago 24

Grata sorpresa quan aquest mati eln Manel i en Martí  ens han regalat unes camisetes del VIT World's Tour amb un retrat de la familiael dia del dinar de germanor que varem fer per cel·lebrar Sant Lluís, Sant Pere i l'aniversari d'en Pere i Lluís. Un petó a tots!!!

Visites

Ago 19

Una ruta ràpida i intensa amb la Cristina per passar a veure la família del Berguedà. Puicercòs, Sant Jaume, Borredà, Sant Fruitós i Berga. Una abraçada a tots!!!

Vacunes

Ago 17

Ja s'acosta la data de sortida i anem al servei de Medecina Tropical perquè ens administrin les vacunes pertinents. Després d'una petita espera, ens pregunten on anem i què pensem visitar... resultat: 5 vacunes (tifus, polio, febre groga, hepatitis A i ràbia) i un tractament profilàctic per la Malària.

Amb quatre consells sobre la farmaciola i les mesures higièniques i alimentàries sortim a esmorzar i llestos. Queda pendents les dues dosis contra la ràbia la setmana vinent... poc a poc anem tancant tots els preparatius.

Doncs som l’Esteve i la Vane, que als nostres 32 anys, quasi 33, hem decidit donar un tomb a la nostra vida, perquè som joves i sobretot ens sentim molt joves!!!! Hem fet moltes coses, sobre tot ens considerem emprenedors i ara després de tant temps portant una empresa (o alguna més) necessitem regenerar forces i viure el nostre somni, viatjar i gaudir del món.