Jul 08

En la nostra estada a Cartagena de Indias  aprofitem per anar a Playa Blanca, a l'Illa de Barú. Decidim anar per terra, amb bus fins a Pasacaballos (1700 COP), passar amb ferry (500 COP) i llavors amb mototaxi fins a la platja (6000 COP). Així arribem abans que la gent que va en barca. Quan arribem fa un sol espectacular i l'aigua és calenta i blava: Caribe!!!. Ens posem en una ombra i passem el mati entre la tumbona i l'aigua, menjant entrepans i bevent aigua que portàvem, perquè tot és molt car aquí. Poc a poc van arribant les barques que porten la gent que ha fet el tour Cartagena - Islas del Rosario - Barú, i que venen a dinar.És un tour que ens hem estalviat, ja que si no vols fer snorkel o veure l'aquari no val la pena. Cap a primera hora de la tarda, en qüestió de mitja horeta es tapa el cel i fa un ruixat d'estiu espectacular, amb alguns llamps i trons, 2 dels quals peten prop nostre sobre el mar... I després de la pluja ve la calma. Negociem amb un barquer i tornem amb barca cap a Cartagena. Barca ràpida (jo em sento com un fardo de haixix) i amb 40 minuts a tota pastilla arribem a bon port.  Tonem cap al hostel, i a descansar i dormir a l'habitació, on per sort hi ha aire condicionat!

dos comentariosYoli Says: Yoli

Be, ja feia dies que no comentava. Em trovaveu a faltar ehhhh??? Doncs res nois, avui tinc el plaer de fer-ho desde un wifi a Broto! Tot i així us seguim envenjant per semenjantes platjes! Se us veu estupendos!!! Un petonarro!!!!

- 10-07-’13 16:06
Nico Says: Nico

Hola viajeros…
Primera visita mia a vuestro blog. Primera impresion: si le enseño eso a Mireia le va a dar rabia… Es aue aqui tampoco los animales no le dejan mucho tiempo. Este fin de semana nos escapamos a Fanlo al coste de rechazar trabajo. Por lo menos ella: yo soy actualmente amo de casa como quien dice. En cuanto a viajar, nuestro horizonte está cerca. Aparte de alguna escapada a Barcelona o bien a Fanlo, nos gustaría ir a visitar a una amiga de Mireia que vive en Alemania. A ver si se concreta el proyecto…
Con este bañador te aseguras espantar a las medusas?
Saludos desde un campo de girasoles de la campiña del Gers.
Nicolas and co…

- 15-07-’13 14:30
(optional field)
(optional field)
Contesta a la pregunta següent per comprovar que no sou una màquina / Answer the question to check you are not a robot
¿Recordar información personal?
Letra pequeña: Todas las etiquetas html excepto <b> e <i> serán eliminadas de su comentario. Puede introducir enlaces simplemente escribiendo la url o direcciones de e-mail.