Dic 02

Després de sopar una super pizza vegetariana, decidim sortir del Calafate amb autobús, doncs és complicat arribar al Chaltén i hi ha molt pocs camions. A les 4 de la tarda ja som a lloc.
Anem cap  casa de la couch i plantem la tenda. És el nostre primer couch amb tenda. Fem una volta pel poble i preparem un trekking de 2 dies per anar entrenant l'esquena per la travessa cap a Chile. Tenim dos dies espectaculars que ens permeten pujar al peu del Fitz Roy, i la Laguna Tres i Laguna Torre. EL temps acompanya i amb calma tornem a casa. Allà, ens trobem amb 3 surfers més, en Nacho, madrileny, i la Úrsula i en "Jordi", austríacs, que pretenen fer la ruta del huemul. Fem un asado de rigor y nosaltres preparem les coses. Finalment en Mario ens acompanya fins al Lago Desierto i ens estalviem alguns pesos. Allà comença el veritable trekking mb 25 quilos a l'esquena i sense marxa enrere (ni mòbils ni tecnologies varies)

Sin comentarios(optional field)
(optional field)
Contesta a la pregunta següent per comprovar que no sou una màquina / Answer the question to check you are not a robot
¿Recordar información personal?
Letra pequeña: Todas las etiquetas html excepto <b> e <i> serán eliminadas de su comentario. Puede introducir enlaces simplemente escribiendo la url o direcciones de e-mail.