Ene 05

Després de la ressaca de les festes, i que la pluja, finalment ha marxat, decidim posar-nos les piles i fer alguna caminada, com els vells temps del CEV
L'escollida és l'ascens al Piltiquitron, una muntanya de 2360 metres, sortint des del Bolsón a 345. Total, 1900 metres d'ascens. Sortim aviat i comencem amb un taxi que ens treu fora la ciutat. Tenim sort amb el dia i els núvols alts ens tapen el Sol. La pujada la fem per trencacames i rutes de descens de bicicletes. Finalment a les 10 arribem al refugi a 1500 metres. Deixem sacs i tendes i continuem amunt. Ara ja sense bosc, quan el Sol treu el nas pica de valent.Arribem al cim cap a les 12 passades. Finalment uns 1700 metres de pujada (si descomptem el tema del taxi). Després d'una estona de descans, baixem sense pressa, doncs la nostra idea és dormir acampats al refugi. Anem sobrats de temps i parem en un rierol a refrescar els peus. A mitja tarda fem una cervesa artesana al refugi i preparem un berenar sopar, i després de la posta de Sol anem a dormir. Al matí, baixem directe cap a baix fins a dins el poble i un cop dutxats agafem el bus per anar a dinar-berenar a  riba del Lago Puelo, que és una gran platja a la riba del llac. Fem unes botifarres i al vespre cap a casa a descansar que ja toca

dos comentariosYoli Says: Yoli

Bon any guapos! Vaia altures us calceu! Desde les nostres terres i enveant-vos (com desde que vareu marxar) us dessitjem un bon any, bns paisatges, bones persones que us agafin en cotxe fent auto-stop, bons menjars (com fins ara) bona llar, bon sol i bones experiències (que les vivim amb vosaltres). Una abaçada!

- 05-01-’13 18:45
Tescu Says: Tescu

Ep! Que en els bons temps del CEV feiem +3.000, Piltiquitron = turonet 8-) Us vaig seguint pel blog, està molt bé Estve! Espero que aquest 2013 us vagi tant o més be que fins ara.

- 08-01-’13 09:47
(optional field)
(optional field)
Contesta a la pregunta següent per comprovar que no sou una màquina / Answer the question to check you are not a robot
¿Recordar información personal?
Letra pequeña: Todas las etiquetas html excepto <b> e <i> serán eliminadas de su comentario. Puede introducir enlaces simplemente escribiendo la url o direcciones de e-mail.