Ene 19

Ens acomiadem del Bolson amb les llàgrimes als ulls, ja que amb el mes que portem hem fet moltes amistats i coneixences, i deixar-los costa una mica. En Pepe ens acompanya fins la terminal per fer-nos una despedida com les de les pel•lícules amb llàgrimes i tot.
El bus ens porta fins a Bariloche on ens costa trobar un hostel. Al final tenim una mica de sort i anem a parar a un hostel amb places, però ple d’israelites. Costa una mica dormir per la calor i el soroll del pati, però al final la son ens guanya.
Bariloche, a la riba de llac Nahuel Huapi, és una ciutat molt turística, amb pistes d'esquí, molts llacs, moltes botigues de xocolata i un barri anomenat Colònia Suïssa, doncs hi va haver una important presència de suïssos el segle passat d’aquí les dues últimes coses). Aprofitem per anar a veure l’Hèctor, el pare de la Violeta (una amiga del meu cosí de Banyoles), i ens passem llargues hores conversant. Quedem per el dia següent muntar campament a casa seva. Tornem al poble on fem una mica més el turista visitant una catedral de pedra i formigó armat que recorda una catedral gòtica! El dia següent muntem parada a casa l’Hèctor, i visitem la Colònia Suïssa i el Cerro Campanario, des d'on es divisa un paisatge espectacular. AL vespre, rostit de festa major i tertúlia fins a altes hores de la nit.A matí ens acomiadem de l’Hèctor, que ens regala un llibre de plantes de la zona, i bus cap a Villa l'Angostura des d'on sortirem fent dit cap a Puerto Montt (Chile)

Sin comentarios(optional field)
(optional field)
Contesta a la pregunta següent per comprovar que no sou una màquina / Answer the question to check you are not a robot
¿Recordar información personal?
Letra pequeña: Todas las etiquetas html excepto <b> e <i> serán eliminadas de su comentario. Puede introducir enlaces simplemente escribiendo la url o direcciones de e-mail.