.

La web va prenent forma

Abr 27

Poc a poc va prenent forma la web: tuits, fons, fotografies… costa una mica deixar-ho tot llest però el que ve de gust no mata!!!

Robant, robant....un gos, un gos....

Abr 25

Provant… provant…. un, dos, tres…
M’han encarregat les proves del primer post i aquí em teniu. Estem a pocs mesos d’emprendre la nostra aventura i volem tenir-ho tot enllestit, tot i que em sembla que serà difícil tenir-ho tot lligat…
Aquest serà el nostre principal punt de connexió amb les persones que estimem i seguidors. Des de aquesta pàgina volem explicar-vos les nostres vivències, poder compartir les nostres alegries, i perquè no, les nostres penes (no pot ser tot maco, no?).
Volem incloure diferents seccions, un enllaç amb les fotografies, el twitter i un mapa de situació perquè pugueu veure on ens trobem a cada moment.
Si trobeu a faltar alguna cosa interessant, ens ho dieu i mirarem de fer el possible.
Moltes gràcies a tots per el vostre suport!!!!

Doncs som l’Esteve i la Vane, que als nostres 32 anys, quasi 33, hem decidit donar un tomb a la nostra vida, perquè som joves i sobretot ens sentim molt joves!!!! Hem fet moltes coses, sobre tot ens considerem emprenedors i ara després de tant temps portant una empresa (o alguna més) necessitem regenerar forces i viure el nostre somni, viatjar i gaudir del món.