Abr 06

Després d'una setmana a La Pa, esperant per anar a Copacabana, canviem de plans. La carretera fins a Copacabana porta 13 dies bloquejada pels pagesos que demanen que els construeixin 3 ponts al llac Titicaca. Decidim anar a Puno, a uns 150 km de la frontera i a la riba del llac Titicaca, per fer temps, i anar mentrestant a visitar Arequipa. SI de tornada ja no hi ha bloqueig recularem de nou fins a Bolívia.
Però dit i fet, ens acomiadem de la Tiphanie i anem a buscar el bus cap a Desaguadero, pas fronterer entre Bolívia i Perú. Un cop fet el tràmit migratori i canviada l'hora del rellotge, agafem un taxi colectivo que en una hora i mitja ens porta a Puno. les carreteres, pel que hem vist fins ara, estan en millors condicions. La carretera segueix prop del llac que sembla talment com si fos el mar, això si, a 3800 metres d'altura.
Hem de discutir amb el taxista que ens vol cobrar més del pactat, però finalment ens en sortim amb la nostra. Arribem a Puno i cerquem lloc per dormir...

Sin comentarios(optional field)
(optional field)
Contesta a la pregunta següent per comprovar que no sou una màquina / Answer the question to check you are not a robot
¿Recordar información personal?
Letra pequeña: Todas las etiquetas html excepto <b> e <i> serán eliminadas de su comentario. Puede introducir enlaces simplemente escribiendo la url o direcciones de e-mail.